Hvor skal jeg møte leveringspersonen?

Det er tre leveringsalternativer for bestillingen:

1. Legg igjen ved døren – bestillingen legges igjen ved døren din.

2. Møt ved døren – budet møter deg ved døren.

3. Hent utenfor – du møter budet utenfor.

Velg det foretrukne leveringsalternativet og følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere leveringsopplysningene.

Merk: Hvis du har andre spesielle leveringsinstruksjoner, kan du legge dem til før du bekrefter bestillingen. Hvis du for eksempel velger leveringsalternativet «Legg igjen ved døren», kan du legge til spesielle instruksjoner som: «Sett bestillingen ved siden av potteplanten ved inngangsdøren. Takk!".

Kan jeg kontakte budet ankomst?

Når bestillingen er på vei, kan du kontakte budet direkte ved å trykke på «Kontakt» på bestillingsskjermen. Dette er ofte den beste måten å koordinere et nøyaktig leveringssted hvis du er usikker på hvor det vil være. Husk at budet kanskje kjører og kanskje ikke kan ta telefonen eller skrive en melding.