Hvordan kan jeg få gratis mat?

Del Uber Eats-kampanjekoden din med venner og få gratis mat!

Slik finner du Uber Eats-kampanjekoden din:

1. Fra hovedskjermen trykker du på «Konto».
  2. Bla nedover og velg «Inviter venner».
  3. Del koden din ved hjelp av deleknappene eller kopier koden for å lime den inn i e-poster, sosiale medier eller andre steder.

Når en av vennene dine bestiller fra Uber Eats for første gang med koden din, aktiveres en kampanjekode på kontoen din. Denne kampanjekoden brukes automatisk på gjeldende eller neste bestilling, og utløper etter 3 måneder dersom den ikke benyttes.