Jeg har vervet noen, men fikk ikke Uber Cash

Hvis du har vervet/invitert en venn til å bruke appen, men det oppstår problemer med kreditten for vervingen, kan du sjekke de vanligste årsakene til dette:

1. Har vennen din lagt inn sin første bestilling?

• Kreditt for verving settes automatisk inn på kontoen din når vennen din fullfører sin første bestilling.

2. Er kreditten allerede satt inn på kontoen din?

• Gå til profilen din i appen og velg «Betalinger» for å se kredittsaldoen din.

3. Har du mottatt et annet vervebeløp enn forventet?

• Kreditt for verving varierer fra by til by og baseres på byen til den vervede personen.

MERK: Vervetilbud er underlagt vilkår, og vilkårene kan endres.

Hvis du har problemer med en vervekode du har MOTTATT, kan du fylle ut skjemaet nedenfor: