Administrere varslingsinnstillingene

Se hvordan du velger de markedsføringsmeldingene du ønsker å motta fra Uber, i denne artikkelen.

Innstillinger for push-varslinger kan administreres direkte i telefoninnstillingene eller i Uber-appen.

Hvis du vil avslutte abonnementet på alle Uber-e-poster, trykker du på denne lenken.

Du mottar fremdeles transaksjonsmeldinger, slik som kvitteringer og sikkerhets- og personvernoppdateringer.

Hvis du ønsker å fortsette å motta e-post- eller tekstoppdateringer fra oss, kan du oppgi kontaktinformasjonen din nedenfor.