Kampanjekoden ble ikke benyttet

Hvis du er usikker på om kampanjekoden ble brukt på en tidligere bestilling eller om koden har utløpt, kan du se dette i Uber Eats-appen:

1. Trykk på profilikonet på menylinjen nederst på hovedskjermen (ikonet lengst til høyre).
  2. Trykk på «Kampanjer».
  • Aktive kampanjer står øverst på siden og viser utløpsdatoen, stedet kampanjen kan brukes på og andre opplysninger.
  • Innløste og utløpte kampanjer vises i delen «TIDLIGERE KAMPANJER». Bare trykk på «SE KVITTERING» for å se den tilknyttede bestillingskvitteringen.

Kampanjekoder kan kun brukes én gang. Resterende credit fra en enkelt kampanje kan ikke brukes på fremtidige bestillinger. Husk også at hver kampanjekode har egne vilkår: Sørg for at du bruker koden på riktig sted, i riktig valuta og før utløpsdatoen.

Vær oppmerksom på at kampanjekoder må legges til før bestillingen legges inn. Vi kan ikke bruke en kampanjekode hvis du glemte å legge den til.

Hvis kampanjekoden ble brukt, skal du se den når du betaler, rett før du klikker på knappen Bestill.

Se denne artikkelen for å finne ut mer om hvordan kampanjekoder fungerer.

Hvis du mener det oppstod en feil da du brukte eller løste inn kampanjekoden din, kan du gi oss beskjed om dette: