Slik bekrefter du kontoen

Av sikkerhetshensyn kan vi fra tid til annen be deg om å skanne et debet- eller kredittkort. Vi kan også be om tilgang til telefonens kamera for å hjelpe oss med å oppdatere kontoinformasjonen og bekrefte identiteten din.

Slik skanner du et kort:

1. Trykk på konto-ikonet og velg «Wallet».
  2. Velg «Legg til betalingsmåte», og deretter «Kreditt- eller debetkort».
  3. Trykk på kameraikonet og gi tilgang (hvis du blir bedt om det).
  4. Bruk kameraet på telefonen til å skanne et bilde av kortet ditt.

Hvis vi kontakter deg for å be om en kortskanning for reaktivering av kontoen din, kan du oppgi ytterligere informasjon her i stedet. Dette bidrar til at vi kan holde kontoen din trygg.