Endre tips

Hvis du har lagt til tips til leveringspartneren når du legger inn bestillingen, kan du redigere tipsbeløpet opptil én time etter at bestillingen er mottatt.

Endre tipsbeløpet på to måter

1. Følg instruksjonene i appen

Etter at bestillingen er mottatt, blir du bedt om å legge til en vurdering og du kan velge å gi tips til leveringspersonen:

1. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til vurderingen og se gjeldende tipsbeløp.
  2. Trykk på «Rediger» for å endre beløpet.
  3. Trykk på «Lagre og fortsett» for å lagre det nye tipsbeløpet.

2. Fra «Bestillinger»-delen

1. Fra hovedskjermen trykker du på «Konto» og deretter «Bestillinger».
  2. Bla for å finne bestillingen din og velg den.
  3. Trykk på «Rediger beløp» ved siden av tipsbeløpet.

Muligheten til å redigere tipset er tilgjengelig opptil én time etter at bestillingen er levert.

Du kan også legge til et tips for leveringspartneren etter at bestillingen er lagt inn. *Tips lagt til etter at bestillingen er levert, kan ikke endres. *