Tilgjengelighet: Slik bruker du TalkBack

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker TalkBack med appen.

Angi leveringssted og -tidspunkt

Når du har registrert deg på appen første gang, blir du først bedt om å angi leveringsstedet ditt.

Hvis du allerede er på startskjermen, følger du disse trinnene:

1. På startskjermen dobbelttrykker du øverst til venstre på skjermen.
  2. Angi adressen din eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.
  3. Angi leveringstidspunktet (enten så snart som mulig eller planlagt levering).

Når du har lagt inn alle leveringsopplysningene, finner vi forretninger i nærheten som du kan bestille fra.

Endring av leveringssted og -tid

Hvis du automatisk omdirigeres til startskjermoversikten i stedet for til siden med leveringsopplysninger, vil det siste stedet du angir være standard leveringsadresse.

Hvis du ønsker å endre den før dette, kan du følge disse instruksjonene:

1. På startskjermen dobbelttrykker du øverst til venstre på skjermen.
  2. Skriv inn adressen eller velg fra en liste over foreslåtte destinasjoner.
  3. Angi leveringstidspunktet (enten så snart som mulig eller planlagt levering).

Velg forretning

På startskjermen lister vi opp et variert utvalg av forretninger du kan bestille fra. Sveip til venstre eller høyre for å gå gjennom anbefalingene.

Du kan også gå til "Søk" ved å aktivere Søk-fanen nederst på skjermen:

1. Trykk én gang nederst på skjermen.
  2. Søk-fanen er rett ved siden av Hjem-fanen og kan aktiveres med et dobbelttrykk.
  3. Når du er der, velger du søk etter anbefalte typer mat eller type forretning/retter/mat.

Slik legger du inn en bestilling

Når du har valgt en forretning du vil bestille fra, følger du disse trinnene:

1. På utsalgsstedets menyside legger du varen(e) i handlekurven ved å dobbeltrykke på alternativet «LEGG TIL I HANDLEKURV».
  2. Gjenta dette til du har lagt til alt du vil bestille.
  3. Når du er ferdig med å legge til varer i handlekurven, sveiper du til du hører alternativet «VIS HANDLEKURV». Dobbelttrykk for å gå til betalingssiden.
  4. Der kan du gå gjennom bestillingsopplysningene: leveringsadresse/-tidspunkt, varer i handlekurven, bekrefte betalingsmåte og legge til kampanjekoder (hvis du har noen).
  5. Når du er ferdig med å gjennomgå dette, legger du inn bestillingen ved å sveipe til du hører alternativet «BESTILL». Dobbelttrykk for å velge det.

Kansellere bestillingen

Etter at du trykker på «BESTILL», går appen over i forespørselsmodus

Slik kansellerer du bestillingen:

1. Sveip til høyre for å markere kanselleringsknappen.
  2. Når du har blitt matchet med en leveringspartner, dukker det opp en kontaktknapp ved siden av «Kanseller».

Venter på bestilling

Appens alternativ for anslått ankomsttid forteller deg når du kan forvente bestillingen. Du kan markere «anslått ankomsttid» for å høre når bestillingen ankommer. Når du har blitt matchet med en leveringspartner, kan du også markere kortet nederst på skjermen for å høre leveringspartnerens navn, kjøretøymodell, vurdering og bilskilt.

Vurdere bestillingen og leveringspartneren

Etter at du har fullført bestillingen, kommer det opp et vurderingskort øverst på startskjermen. Dobbelttrykk på kortet for å vurdere leveringspartneren og forretningen, samt for å tipse leveringspartneren.

Kontoinnstillinger

Du kan åpne kontofanen ved å trykke nederst i høyre hjørne på skjermen. De tilgjengelige alternativene er:

• Konto: Her kan du laste opp din foretrukne leveringsadresse. På denne måten slipper du å angi en adresse manuelt når du vil forandre den. Du kan også redigere telefonnummeret ditt ved å velge alternativet «Rediger konto».
  • Favoritter: Her kan du lytte til listen over forretninger du har bokmerket eller bestilt fra tidligere.
  • Betaling: Lar deg endre eller legge til en betalingsmåte.
  • Hjelp: Gir deg en rekke alternativer for støtte, inkludert muligheten til å rapportere tilgjengelighetsproblemer.
  • Bonuser: Her kan du se eksisterende kampanjer knyttet til kontoen din, eller legge til en ny kampanjekode.
  • Gratis mat: Bruk dette alternativet for å få credit til fremtidige bestillinger ved å verve venner. Her finner du vervekode til invitasjonen.
  • Lever med oss: Her kan du starte søknadsprosessen for å bli leveringsperson.
  • Innstillinger: Samme opplysninger som i Konto-alternativet oppført ovenfor.