Vanlige spørsmål om restauranter som leverer med egne ansatte

Hvorfor leverer forretningens leveringsmedarbeidere bestillingen?

Vi ønsker å tilby kundene våre et stort utvalg av forretninger. Noen forretninger har egne leveringsmedarbeidere og velger å fullføre bestillingen med sine egne ansatte i stedet for med et bud gjennom appen.

Hvordan endres leveringsopplevelsen?

Når det er forretningens leveringsmedarbeidere som leverer bestillingen, kan du ikke se hvor leveringsmedarbeiderne befinner seg i appen. Når forretningen godtar bestillingen din, er det best å kontakte dem direkte hvis du trenger hjelp med bestillingen.

*Forretningen og leveringsmedarbeiderne mottar også navnet ditt, telefonnummeret ditt, adressen din og eventuelle spesielle instruksjoner for å hjelpe dem med å fullføre leveringen. Forretningens leveringsmedarbeidere er ikke underlagt appens registrerings- og bakgrunnssjekkprosess. Forretninger er ansvarlige for å kontrollere leveringsmedarbeiderne sine ved hjelp av kommersielt gangbare prosedyrer i deres marked, herunder bakgrunnssjekker og andre screeningmetoder. *

Kan jeg kontakte forretningens leveringsmedarbeidere?

Nei, du kan ikke kontakte budet når forretningen bruker egne leveringsmedarbeidere. Det er bedre at du ringer direkte til forretningen. De kan kontakte leveringsmedarbeiderne sine på dine vegne.

Slik ser du om en forretning bruker sine egne leveringsmedarbeidere

Du kan se det flere steder i appen:

• I forretnings-feeden kan du se et ikon under forretningsnavnet som indikerer at forretningen bruker egne leveringsmedarbeidere.
  • I forretningsmenyen kan du se et varsel nesten øverst på siden dersom forretningen bruker egne leveringsmedarbeidere.
  • Før du legger inn en bestilling ser du et ikon nederst på skjermen som indikerer om vedkommende bruker egne leveringsmedarbeidere.