Endring av leveringsadressen

Hvis leveringsadressen for bestillingen din er feil, kontakter du budet direkte for å gi beskjed.

Leveringspartneren din kan avgjøre om bestillingen skal leveres til riktig adresse. De får betalt for den ekstra reiseavstanden.

Slik kontakter du leveringspartneren:

1. Så snart bestillingen din er tildelt en leveringspartner, kan du bruke Uber Eats-appen til å kontakte vedkommende.
  2. Trykk på «Kontakt» på skjermkartet som sporer bestillingen.
  3. Velg mellom anrop eller tekstmelding for å kontakte dem.
    • Hvis du ringer leveringspartneren, må du sørge for at du gir dem tydelige instrukser.
    • Ha telefonen i nærheten og med lyden på, slik at du unngår flere leveringsforsinkelser.