Jeg tror kontoen min har blitt hacket

Hvis du mistenker at noen har brukt Uber-kontoen din, eller du ser mistenkelig aktivitet, kan kontoen være kompromittert.

Mistenkelig aktivitet kan være

• bestillingsforespørsler du ikke har sendt
  • fullførte bestillinger du ikke har bedt om
  • telefonanrop eller tekstmeldinger fra leveringspartnere om bestillinger du ikke har bedt om
  • kvitteringer for ukjente bestillinger på kontoen din
  • kontoendringer som ikke er foretatt av deg
  • endringer i betalingsprofilen som ikke er foretatt av deg
  • oppdatering av passord eller e-postadresse som du ikke har kjennskap til

Merk: Hvis du ser to identiske belastninger, er dette sannsynligvis et reservert beløp som forsvinner om noen få dager.

Hvis du klarer å logge inn på kontoen, anbefaler vi at du tilbakestiller passordet.

Slik tilbakestiller du passordet:

1. Gå til «Hjelp» i appmenyen.
  2. Velg «Mer >» under «Konto- og betalingsalternativer».
  3. Velg «Jeg har glemt passordet mitt».
  4. Følg instruksjonene for å opprette et nytt og unikt passord.

Hvis du ikke klarer å logge deg inn på kontoen, kan du oppgi mobilnummeret ditt og andre opplysninger nedenfor: