Endring av betalingsmåte

Hvis du må endre betalingsmåte for en bestilling som allerede er levert, må du oppgi kortutstederens navn samt de siste fire sifrene til det foretrukne kredittkortet ditt. Vi kan ikke endre betaling for bestillinger som ikke har blitt levert.

Hvis du ikke har lagt inn bestillingen, kan du endre betalingsmåten din i appen.

1. Når du har lagt til varene du ønsker å bestille, trykker du på «GÅ TIL KASSEN».
  2. Bla nedover og trykk på betalingsmåten.
  3. Velg betalingskontoen du foretrekker. Du kan legge til en betalingsmåte ved å trykke på ikonet «Legg til betaling».
  4. Gjennomgå og trykk på «LEGG INN BESTILLING»