Endre leveringsadressen

Hvis leveringsadressen for bestillingen din er feil, kontakter du leveringspartneren direkte for å gi beskjed.

Leveringspartneren din kan avgjøre om bestillingen skal leveres til riktig adresse. De får betalt for den ekstra reiseavstanden til deg.

Slik endrer du leveringsadressen

1. Så snart bestillingen din er tildelt en leveringspartner, kan du bruke appen til å kontakte vedkommende.
  2. Trykk på «Kontakt» på skjermkartet som sporer bestillingen.
  3. Velg mellom anrop eller tekstmelding for å kontakte dem.
  • Hvis du ringer leveringspartneren, må du sørge for at du gir dem tydelige instrukser.
  • Ha telefonen i nærheten og med lyden på, slik at du unngår ytterligere leveringsforsinkelser

Hvis bestillingen ble kansellert og du trenger hjelp, går du tilbake til startskjermen i appen og trykker på Bestillinger.