Aldersbekreftelse for alkohol

Brukere som er blokkert fra å bestille alkohol, kan bekrefte alderen sin for å få fjernet blokkeringen. Ved å gjøre dette får du tilgang igjen hvis du er blokkert ved en feiltagelse eller nylig har oppfylt alderskravet for alkoholforbruk. Når du tar kontakt med brukerstøtten, må du oppgi følgende informasjon:

• Du må laste opp et nærbilde av legitimasjonen din med tydelig tekst og bilde.
    • Legitimasjonen må vise fødselsdato.
  • Du må også laste opp et bilde som viser ansiktet ditt tydelig, hvor du holder opp den samme legitimasjonen.

Godkjent legitimasjon inkluderer

• førerkort
  • offentlig utstedt ID-kort
  • pass