Opprette en bedriftsprofil for Uber Eats

En bedrfitsprofil knyttet til Uber Eats lar deg belaste firmakortet for bestillinger og motta reiseoversikter til e-postadressen din på jobb. Du kan bli med i firmaets bedriftskonto, eller opprette din egen ikke-administrerte bedriftsprofil.

Hvis organisasjonen din har aktivert Uber Eats, har du tilgang til reglene. Og hvis du allerede har opprettet en bedriftsprofil for turer, linkes denne til Uber Eats-profilen din i løpet av betalingsprosessen.

Dersom du har en ventende invitasjon til å bli en del av organisasjonens Uber Eats-reglene via din egen Uber-kontos e-postadresse eller telefonnummer, kan du følge instruksjonene nedenfor for å linke i appen:

1. Bytt fra «Personlig» til «Bedrift» på betalingsvelgeren nederst på betalingsskjermen.
  2. Trykk på «Bli med i konto».
  3. Trykk på «Bli med nå».

Hvis du har problemer med å finne denne invitasjonen, eller hvis du har et problemer med å linke, kan du eventuelt ta kontakt med administrator for organisasjonen.

Hvis organisasjonen ikke tilbyr Uber Eats-regler, eller ikke samarbeider med Uber i det hele tatt, kan du opprette en ikke-administrert bedriftsprofil direkte fra betalingsskjermen i Uber Eats-appen. Kunder kan også bruke en ikke-administrert bedriftsprofil som en personlig bedriftskonto. Slik oppretter man en ikke-administrert bedriftsprofil:

1. Skyv bryteren fra «Personlig» til «Bedrift» på betalingsvelgeren nederst på betalingsskjermen.
  2. Trykk på «Slå på».
  3. Velg en eksisterende betalingsmåte eller trykk på «+ Betalingsmåte» for å begynne å legge inn bestillinger på Uber Eats for bedrifter-kontoen.
  4. Fullfør bedriftsprofilen ved å legge til profilnavn, e-postadresse for reiseoversikter, utgiftsfører og en reiserapport.