Slett bedriftsprofilen min

Slik sletter du en bedriftsprofil i Uber-appen:

1. Trykk på «Konto» nederst i høyre hjørne.
  2. Trykk på «Bedriftspreferanser» for å åpne bedriftsprofilen.
  3. Trykk på papirkurv-ikonet og deretter «Slett».

Når en bedriftsprofil slettes, kan du ikke lenger ta turer med denne profilen eller motta reiserapporter.

Merk: For Uber for bedrifter-kontoer som administreres av bedriften din, må kontoadministratoren slette kontoen fra business.uber.com.

Hvis du har problemer med å slette bedriftsprofilen din, kan du fylle ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.