Tjen opp Marriott Bonvoy™-poeng med Uber.

Uber og Marriott har slått seg sammen, noe som gjør det enda enklere å tjene Marriott Bonvoy™-poeng. Koble til Marriott Bonvoy™-kontoen din for å tjene poeng på kvalifiserte turer med Uber samt bestillinger med Uber Eats.

Tjen opp Marriott Bonvoy™-poeng på turer og bestillinger:

• Seksdoble poeng per dollar brukt på Uber Eats-bestillinger tilsvarende USD 25 eller mer, som leveres innenfor Marriott-porteføljen.
  • Tredoble poeng per dollar brukt på turer med UberXL, Uber Comfort, Uber SUV og Uber Black
  • Doble poeng per dollar brukt på alle andre Uber Eats-bestillinger tilsvarende USD 25 eller mer, inkludert bestillinger fra Marriott-restauranter

Poeng tildeles ikke på avgifter, gebyrer, tips og bonuser.

Slik kobler du Uber-kontoen din sammen med Marriott Bonvoy™-profilen: Sørg for at du har den nyeste versjonen av Uber-appen for koble Marriott Bonvoy™-kontoen sammen med Uber.

1. Trykk på menyen øverst til venstre i Uber-appen.
  2. Velg «Innstillinger»
  3. Bla til «Belønninger», og trykk på «Marriott Bonvoy».
  4. Trykk på «Sammenkoble konto» og logg inn på Marriott Bonvoy™-kontoen for å koble sammen kontoene.

Merk: Man kan kun koble sammen én Marriott Bonvoy™-konto per Uber-konto.

For å se poengene du tjener må du logge inn på Marriott Bonvoy™-kontoen for å kontrollere poengsaldoen. Det kan gå opptil fem virkedager fra turen eller bestillingen før du ser poengene.

Dette tilbudet er kun tilgjengelig i USA. For mer informasjon samt vilkår kan du besøke Uber Marriott Partnership-siden.

Need help with anything else? Let us know below.