Eats Pass Cancellation and Refund

Du kan kansellere Eats Pass når som helst opptil 24 timer før neste planlagte betaling. Hvis ikke blir du belastet for neste syklus.

Slik kansellerer du Eats Pass:

1. Åpne Uber Eats-appen.
  2. Trykk på profilikonet nederst i menylinjen for å se kontoen din.
  3. Trykk på «Eats Pass» for å åpne Eats Pass-kontrollpanelet.
  4. I kontrollpanelet trykker du på «Administrer medlemskap».
  5. Trykk på «Avslutt medlemskap» og følg instruksjonene på skjermen.

Når du kansellerer Eats Pass, har du fortsatt tilgang til fordelene dine frem til slutten av den gjeldende faktureringsperioden.