Slik oppdaterer du innstillingene for e-post-, SMS- eller push-varslinger

Velg bort varslinger på e-post eller sms

Hvis du vil administrere alternativer for e-post, SMS eller push-kommunikasjon fra Uber, går du til siden nedenfor og følger instruksjonene der.

Merk: Du kan ikke velge bort transaksjonsrelaterte meldinger som reiseoversikter eller svar fra brukerstøtte.

Motta varslinger på e-post eller sms

Oppgi e-postadressen din eller telefonnummeret ditt nedenfor for å fortsette å få varslinger på e-post og/eller SMS fra Uber.

Du kan også aktivere push-varslinger fra mobilenheten din. Følg instruksjonene i lenken «Avslutt abonnement» ovenfor.