Jeg kan ikke oppdatere telefonnummeret mitt

Du kan redigere profilbilde, navn, telefonnummer eller e-postadresse i appen.

Slik gjør du det:

1. Velg «Innstillinger» i profilfanen
2. Gå til «Rediger» øverst til høyre
3. Velg feltet du vil redigere, og utfør de nødvendige endringene
4. Trykk på «Lagre» eller bekreft endringene når du er ferdig

Hvis du oppdaterer telefonnummeret ditt, får du tilsendt en bekreftelseskode via tekstmelding. Angi koden i appen for å bekrefte det nye nummeret ditt.

Endringer som gjøres i kontoen, vises også automatisk i Uber-passasjerappen.

Hvis du får en feilmelding når du prøver å oppdatere mobiltelefonnummeret ditt, eller
e-postadresse, eller gi oss beskjed her hvis du ikke mottar bekreftelseskoden.

Det anbefales alltid å sjekke at e-postadressen din er stavet riktig og at du har angitt
nytt telefonnummer.