Jeg har glemt e-postadressen min

Dersom du opplever problemer med innlogging fordi du har glemt passordet, kan du se denne artikkelen for å tilbakestille passordet.

Dersom du har endret e-postadressen eller passordet på partner- eller passasjerkontoen, kan dette også endre matkundekontoen din automatisk.

Hvis du har problemer med å logge inn fordi du har glemt e-postadressen din, kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Oppgi litt mer informasjon, slik at vi kan bekrefte identiteten din. Dette hjelper oss med å holde kontoen din trygg.

🇺🇸
open
+1
En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra