Jeg har et utestående beløp på kontoen min.

Dersom du ser en utestående saldo på kontoen din, kan det bety at en betaling ikke gikk igjennom. Dette kan skje når

• en betalingsmåte ikke har dekning på kontoen
  • forespørselen din opplevde en prisøkning
  • et teknisk problem gjorde at betalingen mislyktes

Når en betaling ikke lykkes, kan du kanskje ikke legge inn en bestilling eller tipse leveringspartneren.

Slik betaler du et utestående beløp:

1. Åpne appen.
  2. Appen kommer til å be deg om å velge en betalingsmåte for belastningen.
  3. Følg instruksjonene for å betale saldoen, eller bekreft at du betaler kontant til den neste leveringspartneren (hvis kontantbetaling er tilgjengelig i ditt område).
  4. Hvis den digitale betalingsmåten din avvises, må du oppdatere den eller velge en annen.

Hvis du har problemer med å betale saldoen, fyller du ut skjemaet nedenfor, etter å ha forsikret deg om at betalingsmåten du ønsker å bruke er lagt til i kontoen din: