Jeg vil heller bruke Uber Cash på en betaling

Hvis du egentlig ville bruke Uber Cash på en tidligere bestilling, er det mulig å endre betalingsmåten, men du må ha nok Uber Cash på kontoen for å dekke hele prisen til transaksjonen.

Når du allerede har betalt for en bestilling med en annen betalingsmåte, men mente å bruke Uber Cash, følger du disse trinnene:

1. Trykk på menyikonet øverst til venstre i appen.
  2. Velg «Mine turer».
  3. Velg turen du ønsker å endre betalingsmåte på.
  4. Under «Trenger du hjelp med denne turen?» finner du endre betalingsmåte-boksen og trykker på «Rediger betaling».
  5. Kryss av for «Bytt betalingsmåte for turen» og trykk på «Neste».
  6. Velg «Uber Cash» og trykk på «Neste / Send inn».

Når du allerede har betalt for en bestilling med en annen betalingsmåte, men mente å bruke Uber Cash, følger du disse trinnene:

1. Trykk på «Bestill».
  2. Velg den aktuelle bestillingen og deretter «Få hjelp».
  3. Velg «Endre betalingsmåte».
  4. Velg Uber Cash og deretter «Send inn».

Hvis denne prosessen ikke fungerer, må du huske at Uber Cash-saldoen din må være lik eller høyere enn prisen på bestillingen.

Hvis du har spørsmål om hvordan du heller bruker Uber Cash til å betale, kan du dele flere opplysninger med oss nedenfor.