Endring av betalingsmåte

Hvis du må endre betalingsmåte for en bestilling som allerede er levert, må du oppgi korttypen og de siste fire sifrene på det foretrukne kredittkortet ditt. Vi kan ikke endre betaling for bestillinger som ikke har blitt levert.

Hvis du ikke har lagt inn bestillingen, kan du endre betalingsmåten i appen.

1. Når du har lagt til varene du ønsker å bestille, trykker du på «Gå til kassen».
  2. Skroll nedover og trykk på betalingsmåten.
  3. Velg betalingskontoen du foretrekker. Du kan også legge til en betalingsmåte ved å trykke på «Legg til betalingsmåte».
  4. Gjennomgå og trykk på «Legg inn bestilling».