Bestillingen min tok lengre tid enn forventet

Forretninger og leveringspartnere gjør sitt ytterste for å fullføre alle bestillinger i tide. Imidlertid kan eksterne faktorer som mye trafikk, dårlig vær og travle perioder forårsake forsinkelser.

To tidspunkter vises når bestillingen din er lagt inn:

• Anslått leveringstidspunkt: Dette er det tidligste forventede tidspunktet bestillingen leveres på, og kan endres i løpet av bestillingen grunnet eksterne faktorer.
  • Seneste ankomst: Dette er det beste anslaget for seneste leveringstidspunkt for bestillingen, basert på tidligere og lignende bestillinger. Vi gjør vårt ytterste for å være så nøyaktige som mulig, men klarer kanskje ikke å få alt 100 % riktig hele tiden.

Hvis du har problemer med en bestilling der ankomsttiden var over Seneste ankomst innenGi oss beskjed nedenfor.