Bonus for leveringsegebyr på 0 USD

Eller tilsvarende lokal valuta

VILKÅR

• Brukere av appen kan bestille fra forretninger som vises i den delen av appen som tilbyr leveringsgebyr på 0 USD («Utvalgte restauranter»). For disse bestillingene betaler ikke brukerne et leveringsgebyr («Kampanjen»).
  • Som en del av kampanjen vil standard leveringsgebyr (og ikke andre gebyrer, for eksempel servicegebyr) ikke belastes ved brukerens neste bestilling fra den utvalgte restauranten, i en begrenset periode. En bestilling kan samles med andre bestillinger, men dette kan medføre ytterligere ventetid. Visse unntak kan gjelde.
  • Dersom brukerens konto har begrensninger eller restriksjoner mot å bruke kampanjekoden, vil kampanjekoden ikke være gyldig.
  • Kampanjen gjelder for både nye og eksisterende brukere av appen.
  • Kampanjen gjelder bare for utvalgte forretninger. Hvis en forretning har flere steder, gjelder kampanjen bare for det bestemte stedet som vises under Utvalgte forretninger. Utvalgte forretninger kan delta i kampanjen i en begrenset periode og kan endres.
  • Kampanjen kan ikke løses inn i kontanter.
  • Denne kampanjen gjelder kun for leveringsgebyret. Brukeren er fortsatt forpliktet til å betale alle andre kostnader knyttet til bestillingen, inkludert prisen for de valgte varene og eventuelle andre gebyrer.
  • Vi kan endre, kansellere og suspendere disse vilkårene når som helst.