Betaling med PayPal

Bruk appen og følg disse trinnene for å legge til PayPal som betalingsmåte for kontoen:

1. Trykk på «Konto» og deretter på «Wallet».
  2. Trykk på «Legg til betalingsmåte».
  3. Velg «PayPal».
  4. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret som er tilknyttet PayPal-kontoen.

Du kan også legge til PayPal på kontoen din via nettstedet. Logg inn på kontoen din og velg betalingsmåte, «Legg til betalingsmåte» og deretter «PayPal».

Hvis du ikke ser PayPal oppført som et betalingsalternativ, kan dette skyldes at enhetens region- eller landkode ikke er satt til et land hvor vi støtter PayPal.

Si ifra her hvis du har problemer med å legge til PayPal på kontoen din.