Kvalifisert fakturasystem

For å motta fakturaer for bestillinger til skatteformål må du opprette en skatteprofil hos Uber. Slik gjør du det:

1. Gå til riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Oppgi skatteopplysningene dine.
  3. Trykk på Send inn. Deretter kan du laste ned fakturaer for hver bestilling på ubereats.com.

Opplysningene du oppgir

• må være juridisk korrekte
  • kan kontrolleres av skattemyndighetene
  • kommer til å vises på fakturaene dine

Nedlasting av fakturaer

Slik får du tilgang til fakturaene dine (etter å ha opprettet en skatteprofil):

1. Logg inn på ubereats.com.
  2. Gå til Tidligere bestillinger.
  3. Naviger til turen du trenger fakturaen for.
  4. Velg Last ned faktura.

Vi jobber med å gjøre fakturaer tilgjengelige via Uber Eats-appen.

Redigere sammendrag av fakturainformasjon

Fakturaer kan ikke endres når de er tilgjengelige på ubereats.com. Hvis du ønsker at flere opplysninger skal vises på fakturaen, må du oppdatere opplysningene dine:

1. Gå til riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Oppdater skatteopplysningene dine.
  3. Velg Send inn.

Kan jeg oppdatere en faktura?

Nei, fakturaer kan ikke oppdateres etter at du har mottatt dem.

Jeg mottar ikke fakturaer

Dersom du ikke mottar fakturaer for bestillinger fra Uber, må du kontrollere opplysningene i skatteprofilen din:

1. Gå til riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Kontroller skatteopplysningene dine og oppdater dem ved behov.
  3. Velg Send inn.

Har du tilbakemelding om skattefakturaer?

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og jobber hele tiden med å forbedre tjenestene våre for å gi deg en bedre opplevelse.