Slik bruker du Uber-gavekort

Gavekort kan brukes til å legge til Uber-credit på kontoen din.

Slik løser du inn et gavekort:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av Uber Eats-appen.
  2. Trykk på kontofanen og velg «Wallet».
  3. Trykk på «Legg til betalingsmåte», og velg «Gavekort».
  4. Skriv inn gavekoden din (ingen mellomrom).

Når et gavekort er lagt til en Uber-konto, kan det ikke overføres.

Du kan ikke laste inn et gavekort på nytt, men du kan fortsette å legge til opptil USD 1000 i gavekortkreditter på kontoen din.

Slik kjøper du Uber-gavekort

Du kan kjøpe gavekort fra flere utsalgssteder, på uber.com/gift-cards eller i Uber-appen.