Hva er avbestillingsreglene for Uber Eats?

Uber Eats-appen lar deg kansellere bestillinger uten å kontakte brukerstøtten. Du kan imidlertid bli belastet, avhengig av når du kansellerer bestillingen.

Slik kansellerer du bestillinger gjennom appen:

1. Gå til skjermbildet for bestillingsstatus og trykk på «Kanseller bestilling».
  2. En popup dukker opp for å bekrefte at du ønsker å kansellere, og varsler deg om hva du kan bli belastet for.
  3. Trykk på «Kanseller bestilling».
  4. Velg hvorfor du valgte å kansellere, og trykk deretter på «Ferdig».

For å bekrefte hva som blir belastet på bestillingen:

1. På den menylinjen nederst trykker du på reiseoversikt-ikonet for å se bestillingssiden.
  2. Skroll til du finner den kansellerte bestillingen.
  3. Trykk på «Vis reiseoversikt».