Vanlige spørsmål om kuponger for arrangementer

Takk for interessen for Uber-kuponger! Dette kupongprogrammet er laget for å gjøre transport og matlevering enklere og mer praktisk ved gruppearrangementer. Les gjennom informasjonen nedenfor hvis du lurer på noe om programmet. Du kan også gå rett til event.uber.com og begynne å lage kuponger.

Hva er kuponger?

Kuponger kan brukes til å gi passasjerer eller matkunder credit som de kan bruke i appen i forbindelse med alle typer arrangementer, som bryllup, bursdager, konferanser og så videre. Du kan opprette kuponger for slike arrangementer ved å gå til event.uber.com.

Dette programmet er foreløpig bare tilgjengelig i USA. Vi håper å utvide dette tilbudet til flere byer og land i fremtiden.

Jeg ønsker å opprette kuponger på vegne av organisasjonen min. Er det en egen prosess for det?

Ja, det finnes et eget produkt for organisasjoner og forretningsformål. Hvis du registrerer deg for Uber for bedrifter og oppretter kuponger, får du høyere forbruks- og kredittgrenser enn med forbrukerkuponger.

Hvis du vil opprette kuponger på vegne av organisasjonen din, har vi en egen side for det: Uber-kuponger for bedrifter.

Hva slags kuponger kan jeg opprette?

Du kan opprette kuponger til transport eller måltider.

Med turkuponger kan du dekke gjestenes utgifter til Uber-turer. Du kan også sette begrensninger for hvilke datoer (og klokkeslett) kupongene er gyldige på, verdien av kupongene og hente- og ankomststeder. For Uber Eats kan du på samme måte begrense beløpet som dekkes av kupongene.

Hvordan kan jeg dele ut kuponger?

Når kupongene dine er opprettet, kan du kopiere kuponglenken/-koden og dele den med gjestene. Gjestene trykker på lenken for å akseptere kupongen og legge den til i Uber-kontoen sin. Gjestene kan også legge til koden direkte i Uber-kontoen. Slik gjøres det:

1. Naviger til «Wallet» i Uber- eller Uber Eats-appen.
  2. Bla ned til «Kuponger».
  3. Velg «Legg til kupongkode».

*Disse kupongene er kun for privat distribusjon og personlig bruk. Ingen markedsføring, videresalg, sosiale medier eller offentlige meldinger er tillatt. *

Kan jeg tilpasse eller begrense arrangementskupongene mine?

Ja. Når du oppretter kupongene, kan du velge antall kuponger og beløpet du vil at hver kupong skal dekke. For turkuponger kan du også begrense hente- og ankomststedene.

Hvor ofte blir jeg belastet, og blir jeg belastet for ubrukte kuponger?

Kredittkortet ditt blir belastet på slutten av hver dag, basert på verdien av kupongene som brukes, og det er en kredittgrense på 3000 USD for alle brukere. Du blir ikke belastet for ubrukte kuponger.

Hvordan kan jeg finne ut om Uber er tilgjengelig for arrangementet mitt?

1. Åpne Uber-appen og trykk på «Tur».
  2. Angi hente- og ankomststedene for arrangementet.
  3. Kontroller ventetiden i appen og se etter biler på kartet for å se hvor mange sjåfører i nærheten som kan være tilgjengelige. Vi anbefaler å sjekke på denne måten på forhånd, på samme ukedag og tidspunkt som arrangementet skal holdes på, for å undersøke om det pleier å være travelt på plattformen på det tidspunktet.