Slik legger du inn en gruppebestilling

Når du starter en gruppebestilling, får du en delbar lenke som gjør det mulig for flere personer å legge til varer i samme bestilling. Du kan enten betale for alle, eller få hver gjest til å betale for sin egen andel.

Slik legger du inn en gruppebestilling:

1. Logg deg på Uber Eats-appen eller gå til ubereats.com.
  2. Velg forretningen du vil bestille fra.
  3. Velg «Gruppebestilling» i appen eller «Start gruppebestilling» på ubereats.com.
  4. Du kan endre innstillingene for gruppebestillingen, for eksempel endre leveringsadresse, legge til en tidsfrist for å velge varer eller legge til en forbruksgrense. Du kan også velge å betale for alle eller dele regningen.
  5. Velg «Inviter gjester». Da får du en lenke du kan sende til alle i gruppen din.
  6. Legg til egne varer.
  7. Når alle har lagt til varene sine, velger du «Se bestilling» og «Gå til betaling».
  8. Hvis gruppebestillingen er klar, velger du «Lås bestillingen og fortsett». Når du låser den, er det ikke lenger mulig for gjester å redigere den eller legge til flere varer. Velg «Gå tilbake» hvis bestillingen ikke er klar.
  9. Se gjennom leveringsopplysningene på nytt og klikk på «Neste».
  10. Velg «Bekreft gruppebestilling».

Slik deltar du i en gruppebestilling:

1. Åpne tekstmeldingen du mottar for å bli med i gruppebestillingen.
  2. Trykk på «Bli med på bestillingen».
  3. Legg varene til i handlekurven.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.