Slik bruker du Uber-gavekort

Gavekort kan brukes til å legge til Uber-credit på kontoen din.

Slik løser man inn et gavekort:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt for å åpne hovedmenyen.
  3. Velg «Wallet» > «Legg til betalingsmåte» > «Gavekort».
  4. Skriv inn gavekoden (uten mellomrom).
  5. Trykk på «Lagre».

Gavekort kan ikke overføres når de er lagt til på en konto.

Du kan ikke laste inn et gavekort på nytt, men du kan fortsette å legge til opptil 1000 USD i gavekort-credit på kontoen din.

Slik kjøper du Uber-gavekort

Du kan kjøpe gavekort

Uber-gavekort kan bare brukes til turer eller bestillinger i landet der gavekortet ble kjøpt. De kan ikke brukes på familieprofiler eller til planlagte reiser.

Som standardvalg brukes gavekortkreditt på den neste reisen eller bestillingen din, men du kan endre betalingsmåten din før du sender forespørselen:

1. Når du har valgt alt du vil bestille, velger du «Se handlekurv».
  2. Hvis du har mer enn én betalingsmåte, kan du velge «Endre betalingsmåte» på betalingsskjermen. Velg «Uber Cash» for å bruke gavekort, eller velg en annen betalingsmåte du vil bruke.

Hvis crediten din ikke er helt oppbrukt, kan den gjenværende saldoen brukes på neste tur eller bestilling.

Har du problemer med et gavekort fyller du ut skjemaet nedenfor.