Hvordan oppdaterer jeg kontoopplysningene mine?

Du kan oppdatere navnet, e-postadressen, telefonnummeret og profilbildet i appen: Trykk på «Konto» nederst på skjermen. Trykk på profilikonet ditt og deretter på «Rediger konto». Trykk på det du vil endre og oppgi den oppdaterte informasjonen. Du blir bedt om å angi en bekreftelseskode eller nåværende passord for å bekrefte endringen.

Bekreftelse av kontoendringer

Vi bruker bekreftelseskoder for å forsikre oss om at det er du som foretar endringer på kontoen. Basert på opplysningene du endrer, kan du forvente følgende:

Telefonnummer: Du får en bekreftelseskode på SMS. Oppgi koden i appen for å bekrefte endringen.

E-postadresse Vi sender en bekreftelseskode til den nye e-postadressen din. Oppgi koden i appen for å bekrefte endringen. Vi sender også et e-postvarsel til den gamle e-postadressen din. Hvis du ikke mottar e-posten, må du undersøke søppelpostmappen eller om e-postadressen er feilstavet, før du ber om en ny kode. Hvis du fremdeles ikke mottar bekreftelseskoden, trykker du på «Jeg har problemer».

Passord: Du blir bedt om å oppgi det nåværende passordet i appen. Passordet må bestå av minst fem tegn.

Vi anbefaler på det sterkeste at du følger anbefalingene nedenfor:

Vi anbefaler at du alltid sjekker at e-postadressen din er stavet riktig og at det nye telefonnummeret ditt er riktig angitt. Vi anbefaler at brukere kun har én Uber-konto for både turer og Uber Eats.
  • Hvis du også har en sjåfør- eller budkonto, kan passasjer- eller Uber Eats-kontoen din være tilkoblet. Hvis du har oppdatert telefonnummeret, e-postadressen eller passordet på én konto, vises det på begge kontoene.

• Vær oppmerksom på at noen endringer i navnet ditt ikke er tillatt.

• Upassende ord
    • Navn med tall
    • Navn med emojier
    • Bruk av symboler (!, ? osv.)

Hvis du har problemer med å oppdatere personopplysningene dine, kan du gi oss beskjed her.