Hvor skal jeg møte leveringspersonen?

Hvor du skal møte budet, avhenger av hvilke av de tre leveringsalternativene du valgte da du bestilte:

1. Sett ved døren: Bestillingen settes ved døren din.
  2. Møt ved døren: Du møter budet utenfor døren din.
  3. Hent utenfor: Du møter budet utenfor.

Når du har valgt det foretrukne leveringsalternativet, følger du instruksjonene på skjermen for å oppdatere leveringsopplysningene.

Hvis du har andre spesielle leveringsinstruksjoner, kan du legge dem til før du bekrefter bestillingen. Hvis du for eksempel velger leveringsalternativet Sett ved døren, kan du legge til spesielle instruksjoner som: «Sett varene ved siden av potteplanten ved inngangsdøren. Takk!»

Kan jeg kontakte budet før ankomst?

Når bestillingen er på vei, kan du kontakte budet direkte ved å trykke på «Kontakt» på bestillingsskjermen. Dette er ofte den beste måten å avtale et nøyaktig leveringssted på, hvis du er usikker på hvor det kan være. Husk at budet kanskje kjører og kanskje ikke kan ta telefonen eller skrive en melding.