Slik deler du prisen med en venn

Under en reise kan du dele prisen likt med andre passasjerer.

For å dele en pris:
– forespør en Uber
– velg Del pris nede på skjermen
– angi navnene eller telefonnumrene på de andre passasjerene

Hvis du har den nye appen:
– forespør en Uber
– sveip opp fra nederst i appen og velg din betalingsmåte
– trykk på del pris
– angi navnene eller telefonnumrene på de andre passasjerene

Hver medpassasjer vil motta et varsel fra Uber-appen om å godta prisdeling. Prisen vil deretter bli delt likt. Merk at hver deltakende passasjer vil bli belastet en liten avgift (3kr) for å dele prisen.

Hvis en passasjer velger ikke å godta prisdeling eller ikke har en gyldig betalingsmåte, blir du belastet for både din del og deres. Aktive kampanjer på kontoen din vil kun anvendes på din del av prisen, ikke prisene til vennene dine.