When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
Deze website gebruikt cookies van externe partijen om je relevante advertenties te laten zien en personalisatie te bieden door je locatie te onthouden. Je kunt je afmelden voor deze cookies door hieronder de knop Afmelden te selecteren. Als je een Uber-account hebt, kun je je hier afmelden voor het 'verkopen' of 'delen' van je gegevens.