Waar kan ik mijn ritomzet bekijken?

Je kunt je omzet per week, dag of rit bijhouden in de partner-app. Tik hiervoor op het Ritprijs-pictogram bovenaan het scherm of ga naar het tabblad Omzet: Je kunt als volgt het tabblad Omzet bekijken: 1. Tik linksboven op de menuknop (de drie streepjes). 2. Selecteer Omzet in het bovenste menu. Je totale omzet van de huidige week wordt bovenaan weergegeven. Tik op de grafiek onder je totale omzet om een specificatie van omzet, kosten en betalingen per week te bekijken. Tik op een bepaalde dag in de grafiek voor een specificatie van de ritprijzen van die dag. Swipe naar links om de grafiek voor de voorgaande weken te bekijken. In Ritgeschiedenis worden je meest recente ritten getoond. Als je een specifieke rit selecteert, worden de brutoritprijs en de nettoritprijs van die rit weergegeven. In Betaaloverzichten worden je Wekelijkse betaaloverzichten voor de afgelopen weken weergegeven. Vanuit elk weekoverzicht kun je omlaag scrollen om de dagomzet voor specifieke dagen van de week te bekijken. Als je een specifieke dag selecteert, worden de ritten en ritgegevens voor de betreffende dag weergegeven. Het bedrag in de partner-app komt overeen met het bedrag op je dashboard. Omzet die in de partner-app wordt getoond, is een schatting van je netto-omzet na aftrek van de Uber Fee en eventuele andere toepasselijke kosten. De netto ritomzet in de app komt misschien niet altijd exact overeen met de omzet op je uiteindelijke overzicht.