Een samenvatting van prestaties aanvragen

Selecteer de onderstaande optie om een prestatie-overzicht aan te vragen. We sturen je een pdf per e-mail. Daarin vind je een overzicht van je prestaties als onafhankelijke chauffeur of bezorger in de partner-app. Hierin staan onder andere de volgende gegevens:

• De datum van je eerste rit
  • Het aantal ritten dat je hebt voltooid
  • Je huidige beoordeling
  • Positieve recensies van klanten

Een paar belangrijke dingen over dit soort prestatie-overzichten:

• Je kunt er zoveel aanvragen als je wilt.
  • De overzichten zijn niet in alle landen beschikbaar.
  • Je moet actief zijn op het Uber-platform om een overzicht te kunnen ontvangen.
  • We kunnen niks in het prestatie-overzicht veranderen.