Omzet laten uitbetalen

Ontvang je omzet wanneer je die nodig hebt door deze te laten uitbetalen via de partner-app van Uber of online via wallet.uber.com.

Omzet laten uitbetalen via de partner-app:

1. Ga naar het hoofdmenu
  2. Tik op Wallet of Omzet
  3. Selecteer Uitbetalen
  4. Kies de gewenste rekening voor de uitbetaling
  5. Tik op Bevestigen om je omzet over te maken

Online laten uitbetalen:

1. Ga naar wallet.uber.com .
  2. Klik op Wallet via de zijbalk
  3. Selecteer Uitbetalen in het gedeelte Omzet
  4. Selecteer de gewenste rekening
  5. Selecteer Bevestigen

Overboekingstijden en -kosten:

• Directe uitbetaling: Je saldo wordt meestal meteen overgemaakt naar je betaalpas of in aanmerking komende bankrekening
  • Standaardoverschrijvingen: Dit kan tot drie werkdagen duren, afhankelijk van je bank
  • Kosten: Er kunnen kosten in rekening worden gebracht als je de omzet laat uitbetalen vóór de geplande datum