Mijn bezorgaccount verwijderen

We vinden het jammer dat je ons verlaat. Lees de onderstaande informatie goed door, want deze kan van invloed zijn op je tegoed, beloningen en je accountstatus.

Let op: Zodra je account is verwijderd, kunnen we dit niet meer herstellen.

Uber-accounts bestaan uit twee verschillende subaccounts:

• Uber-partner
  • Uber-passagier

Accounts kunnen op twee manieren worden verwijderd:

• Uber-partneraccount verwijderen:

Hiermee verwijder je het hele account en alle subaccounts. Met deze optie verwijder je ook het passagiersaccount en dus je Uber Cash-saldo, beloningspunten, accountstatus en alle andere inloggegevens gekoppeld aan het Uber-account. Gebruikers moeten een nieuw passagiersaccount aanmaken met een ander e-mailadres.

• Uber Driver-partneraccount deactiveren:

Als je deze optie kiest, blijft het passagiersaccount behouden dat is gekoppeld aan hetzelfde e-mailadres als het partneraccount. We deactiveren alleen het partnergedeelte van het Uber-account.

Zorg wel dat je inlogt met het account dat je wilt verwijderen. Toegang tot gegevens van andere accounts is in strijd met het Privacybeleid van Uber.

Via de onderstaande link kun je je afmelden voor sms'jes en e-mails.