Nieuws over financiële ondersteuning in verband met COVID-19

We accepteren geen aanvragen meer voor het COVID-programma voor financiële ondersteuning.

Hoewel de voorraad beperkt is, werken we nog steeds samen met distributeurs om desinfecterende en beschermende producten te leveren. We blijven benodigdheden distribueren zodra deze beschikbaar zijn, zodat ons platform beter is beschermd Je krijgt een bericht in de partner-app als je in aanmerking komt voor benodigdheden.