Voorkeurstaal instellen

Je voorkeurstaal instellen voor Uber

Volg de onderstaande stappen om de taal in de Uber-app bij te werken:

Voor iOS: 1. Open je telefooninstellingen. 2. Ga naar Algemeen en dan naar Taal en Regio. 3. Tik op Taal van iPhone, selecteer de gewenste taal en tik op Wijzigen. 4. Als je de gewenste taal niet ziet, ga dan naar Taal en Regio en tik op Voeg taal toe. Selecteer de taal die je wilt toevoegen en tik op Klaar.

Voor Android: 1. Open het app-menu door op het hamburgerpictogram te klikken. 2. Ga naar Instellingen. 3. Tik op Taal van appen selecteer je voorkeurstaal.