7- Veelgestelde vragen over bezorgen via Uber Eats

[Veiligheid]

Is Uber veilig?
- Je veiligheid staat voorop. Uber heeft een Global Safety Team dat zich volledig inzet om ongevallen te helpen voorkomen. Ga naar de onderstaande link voor meer informatie over de veiligheidsfuncties in de app en onze veiligheidsmaatregelen, zoals gps-tracking en anonieme telefoonnummers.

- Uber werkt er elke dag aan om u de veiligste technologie te bieden. De app helpt u veilig te bezorgen, met functies op maat.
-- Anoniem bellen
Als u via de app contact opneemt met een klant, weet de klant nooit uw telefoonnummer.
-- Volg mij
De app geeft uw dierbaren de mogelijkheid om je ritten te volgen.
-- Knop voor hulp bij noodgevallen
Als u dringend hulp nodig hebt, kunt u de knop voor hulp bij noodgevallen gebruiken om rechtstreeks contact op te nemen met de hulpdiensten en uw locatie met ze te delen.

Heeft u even rust nodig?
- Swipe omhoog en klik op de knop om offline te gaan.

[Hulp vragen]

Hoe krijg ik het snelst hulp?
- Het help-gedeelte van uw app, dat in twee klikken toegankelijk is, biedt antwoorden op de meeste vragen.

Een ritprijswijziging doorvoeren
- Vraag via de app om hulp als u een probleem heeft met een ritprijs.

[Bezorging]

Hoe kunt u een bestelling het beste vervoeren?
- Een geïsoleerde bezorgtas is verplicht om de kwaliteit van het voedsel tijdens het transport te garanderen.

Waarom zie ik mijn laatste bezorgingen niet via de app?
- Het kan tot 48 uur duren voordat bezorgingen in de app worden weergegeven. Als u net een bezorging heeft voltooid, vergeet dan niet om minimaal 48 uur te wachten voordat u controleert of de bezorging in de app wordt weergegeven.

Bezorgingen zonder wachten: hoe werkt dat?
- Na een paar dagen ontvangt u dit soort aanvragen in de app, zodat u geen tijd verliest tussen twee bezorgingen.
- Wanneer u een rit zonder wachten accepteert, geeft de donkerblauwe lijn de route aan die je moet nemen om uw huidige bezorging te voltooien. De lichtblauwe lijn geeft de route aan die u moet nemen om de volgende bestelling op te halen.

[Betalingen]

Hoelang duurt het voordat ik het geld ontvang?
- Als u uw inkomsten overmaakt naar uw bankkaart, ontvangt u in de meeste gevallen onmiddellijk uw geld. Als u uw omzet via overschrijving op uw bankrekening stort, variëren de verwerkingstijden per bank. Soms duurt het een paar dagen voordat u het geld ontvangt.

Hoeveel van mijn inkomsten krijg ik uitbetaald?
- Alle inkomsten kunnen worden uitbetaald, inclusief promoties en fooien.

Hoe wordt de omzet berekend?
- Standaardbezorgtarief
Voor elke bezorging ontvangt u bedragen voor het ophalen, bezorgen en voor de afstand. Bij de berekening van de ritprijs kan er rekening gehouden worden met de reistijd en druk verkeer.
- Promoties
Met promoties kunt u drukke gebieden vinden wanneer er veel vraag is naar bezorging. Veel vraag betekent meestal dat u meer omzet kunt maken. Met wat planning, kunt u meerdere promoties tegelijkertijd gebruiken.

Waarom betaal ik een Uber Fee?
- Uber brengt een Uber Fee in rekening voor het gebruik van het platform.

Is de Uber Fee van toepassing op fooien?
- Nee, Uber trekt geen Uber Fee af van je fooien.

Waar kan ik mijn betalingen bekijken?
- Bovenaan de app staat een beknopt betalingsoverzicht. U kunt op de omzetkaarten klikken en naar rechts en links swipen om uw betalingen per dag en per week in één oogopslag te bekijken. U kunt ook meer informatie bekijken onder Betalingen.