Welke gegevens zijn beschikbaar op drivers.uber.com?

Op drivers.uber.com kun je informatie over je account bekijken en beheren, waaronder:

• Betaaloverzichten
  • Belastingdocumenten
  • Bankgegevens

Betaaloverzichten

In Betaaloverzichten kun je je overzichten per betaalperiode bekijken.

Bekijk als volgt een betaaloverzicht:

1. Log in op drivers.uber.com.
  2. Klik op het menupictogram om het hoofdmenu te openen.
  3. Selecteer Omzet en vervolgens Afschriften.
  4. Kies de maand en het jaar om het relevante overzicht te bekijken.
  5. Klik bij de relevante week op Overzicht bekijken. Klik op CSV downloaden om een overzicht te downloaden.

Op elk overzicht staat het volgende:

• je omzet en saldo voor die week,
  • een specificatie van je saldo,
  • alle ritten van die week met een specificatie van het bedrag. Als je de details van een specifieke rit wilt bekijken, selecteer je de link bij de kolom Ritnummer.

Belastingdocumenten

Ga naar Belastinggegevens om je belastingdocumenten te bekijken en te downloaden. Je ontvangt een jaaroverzicht van Uber, dat je kunt downloaden als pdf of kunt afdrukken voor je administratie.

Je kunt je belastinggegevens bijwerken via Belastinginstellingen.

Bankgegevens

Bij Bankgegevens kun je:

• je accountsaldo en transactiegeschiedenis in real time bekijken,
  • je betaalmethoden (zoals gekoppelde bankrekeningen en betaalpassen) en voorkeuren beheren,
  • betalingen doen aan Uber.

Voor de beveiliging van je betalingen wordt gevoelige informatie (zoals je volledige bankrekeningnummer) afgeschermd.