Bankgegevens toevoegen en wijzigen

Je kunt je bankgegevens toevoegen via de Chauffeursapp of wallet.uber.com.

De Chauffeursapp:

1. Tik op de menuknop (drie regels) in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Wallet; Betaalmethoden; Bankrekening.
  3. Tik op "Bewerken."
  4. Voer je bankgegevens in en tik op "Gereed."

On wallet.uber.com:

1. Klik op "Wallet" aan de linkerkant.
  2. Klik op je bankrekening.
  3. Klik op "Bewerken" en werk je rekeninginformatie zo nodig bij.
  4. {Klik op "Verzenden".

Als je je telefoonnummer wilt bijwerken, kun je dit doen via de app of door in te loggen bij partners.uber.com:

1. Selecteer PROFIEL in het menu
2. Werk je telefoonnummer bij

Let op: Als je je bankrekeninggegevens bijwerkt of wijzigt, kan het zijn dat je de wekelijkse betaling drie tot vijf werkdagen later ontvangt. Verstuur je wijzigingen als het kan voor 04.00 uur op maandag om er zeker van te zijn dat de volgende betaling op tijd op je nieuwe rekening wordt gestort. Als een betaling wordt overgemaakt naar een rekeningnummer, kun je contact opnemen met je bank om de betaling alsnog te ontvangen.