Deel je ritten met familie en vrienden

In steden waarin de functie 'Mijn Rit Delen' beschikbaar is, kun je je locatie, de status van je rit en gerelateerde informatie delen met vrienden en familie. Je bepaalt zelf wie deze informatie te zien krijgt en wanneer je deze deelt.

DELEN INSCHAKELEN
1. Ga in de app naar 'Instellingen'
2. Selecteer 'Mijn rit delen'
3. Zet de schakelaar op AAN

CONTACTPERSONEN SELECTEREN OM MEE TE DELEN
1. Ga in de app naar 'Instellingen' > 'Mijn rit delen'
2. Tik op 'CONTACTPERSONEN SELECTEREN'
3. Zoek de namen van de personen met wie je je ritten wilt delen

'MIJN RIT DELEN' INSCHAKELEN TIJDENS EEN RIT
1. Tik linksboven in het navigatiescherm op het locatie pictogram
2. Als je een blauw vinkje ziet, wordt je locatie gedeeld

Tik nog een keer op het pictogram en selecteer 'STOPPEN MET DELEN' om dit uit te schakelen.