Deel je ritten met familie en vrienden

In sommige steden kun je je locatie, ritstatus en gerelateerde informatie delen met vrienden en familie. Je bepaalt zelf wie deze informatie kan zien en wanneer je deze deelt.

Mijn rit volgen instellen

1. Veeg omhoog in het navigatiescherm.
  2. Volgende naar Mijn rit volgen klik op Instellen.
  3. Kies of je contactpersonen wilt toevoegen vanaf je apparaat of een andere app en volg de aanwijzingen.

Je kunt Mijn rit volgen in- en uitschakelen door op het pictogram van de veiligheidskit te tikken en . te selecteren Starten of Stoppen.

Vertrouwde contactpersonen beheren

1. Ga in de app naar Account.
  2. Selecteer App-instellingen.
  3. Kies Mijn rit volgen.
  4. Voeg vertrouwde contactpersonen toe of verwijder ze.