Mijn chauffeursaccount verwijderen

Je kunt je account hier verwijderen. Neem hieronder contact met ons op als je een Uber Freight-gebruiker bent.

Als je verwijdering van je account aanvraagt, worden al je Uber-profielen, inclusief je passagier- en Uber Eats-account, permanent verwijderd nadat dit volgens onze wettelijke en reglementaire vereisten mogelijk is. Als je van gedachten verandert, kun je je Uber-account herstellen door je in die periode opnieuw aan te melden bij de app.

Voordat je je account kunt verwijderen, vraagt Uber je om je identiteit te verifiëren met een tijdelijke verificatiecode. Het kan zijn dat je hiervoor een telefoonnummer moet toevoegen aan je account. Lees dit artikel als je problemen hebt bij het toevoegen van een telefoonnummer in je accountinstellingen.

Verhuis je naar een andere stad?

Als je verhuist naar een andere stad waar Uber beschikbaar is, lees dan dit artikel over de mogelijkheden bij verhuizen.

Neem contact met ons op als je je account niet via de bovenstaande link kunt verwijderen of als je een fleet- of Uber Freight-gebruiker bent.