Fouten met apparaatinstellingen oplossen

De partner-app werkt het beste op een telefoon met standaard fabrieksinstellingen. Sommige geavanceerde telefooninstellingen hebben invloed op de werking van de app.

Zo los je deze problemen op:

• Upgrade je mobiele apparaat.
  • Werk je Uber-app bij.
  • Schakel automatische updates in.

Andere veelvoorkomende problemen

• Neplocaties is ingeschakeld. Schakel Neplocaties uit in je apparaatinstellingen of schakel elke app die Neplocaties gebruikt uit. Deze maken het moeilijk om je locatie te achterhalen en kunnen de werking van de Uber-app verstoren.
  • Je app is niet de officiële partner-app. Zorg ervoor dat je de officiële partner-app van Uber hebt.
  • Je apparaat is geroot. Maak de root van het apparaat ongedaan om de standaard fabrieksinstellingen te herstellen. De meeste hulpprogramma's voor rooting bevatten instructies voor het ongedaan maken van de root. Volg deze stappen om de root van je telefoon ongedaan te maken.
  • Je apparaat is gejailbreakt. Herstel het apparaat om de jailbreak te verwijderen.