Ziektekostenverzekering-marktplaats voor Driving Rewards

Stride Health geeft aanbevelingen over ziektekostenverzekeringen die bij je levensstijl en budget passen. Als je toegang wilt krijgen tot Stride Health, moet je elke maand ten minste één rit voltooien en je aanmelden voor Uber Pro.

Stride geeft details over de beschikbare plannen, zodat je de kosten kunt vergelijken en berekenen. Je bent niet verplicht om je in te schrijven. Je betaalt alleen voor een abonnement dat je kiest.

Voor meer informatie:

1. Open de partner-app.
  2. Tik op het menu en dan op Uber Pro.
  3. Selecteer Korting op een verzekering voor tandheelkunde en optometrie.

De open inschrijving begint elk jaar in november. Neem contact op met Stride Health via e-mail op uber@stridehealth.com of chat online met het Stride Member Experience-team door te klikken op het chatvak onderaan het Stride-dashboard op uber.stridehealth.com. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur EST.